Kezdőlap

Ismerje meg a Legionellát és csökkentse a kockázatát!

Oldalunk a Legionella, a legionellózis és a vizes kockázati közegek átfogó magyar nyelvű tudásbázisa. Hiteles tudásanyaggal, Legionella kockázatbecslési szolgáltatással és teljes körű ügyintézéssel segítjük a kórokozó elleni küzdelemben.

Rólunk

Közérthető szakmai információkat, Legionella kockázatbecslést és annak teljeskörű ügyintézésével kapcsolatos szolgáltatásokat kínálunk Önnek.
Szakértőnk, Dr. Barna Zsófia mérnöki, mikrobiológiai és egészségügyi szaktudással rendelkezik, szakmai munkája alapozta meg a 49/2015. (XI. 6.) EMMI rendeletének (Legionella rendelet) létrehozását.
Tudjon meg többet rólunk!

Mindent a Legionelláról

Ön üzemeltető, épületgépész, illetve egészségügyi szakember vagy „csak” érdekli a téma? Tudásbázisunk a magyar nyelven elérhető legbőségesebb szakértői anyagot kínálja a Legionella baktériumról és az általa okozott emberi egészségkockázatról, továbbá a vizes kockázati közegekről. Blogunkban bemutatjuk a Legionella-kutatással kapcsolatos legfrissebb eredményeket és közérthetően tájékoztatjuk a veszélyekről. Legyen tájékozott!

Kérjen Legionella kockázatbecslést!

A Legionella kockázatértékelést a jogszabályi kötelezettségek betartása mellett, precízen, pontosan, a határidők figyelembevételével végezzük el, úgy, hogy Önnek a lehető legkevesebb tennivalója maradjon. A munkamenet egyes lépéseiről tájékoztatjuk Önt, és a jogszabályi megfelelés mellett az üzemeltetett vizes rendszerek biztonságára is ügyelünk. Sőt, az ügyintézés terhét is levesszük a válláról. Kérjen ajánlatot!

Olvassa blogunk friss cikkeit!

Fan coilok jelentette Legionella kockázat

A Legionella kockázatértékelés elkészítésekor a leginkább sötétben, azt gondolom, a fan coilok ellenőrzése, kockázatának megbecslése esetén tapogatódznak a szakemberek. Miért gondolom így? Míg központi használati

Elolvasom
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Köszönjük a megkeresést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és megbeszéljük a további lépéseket...