Impresszum

A Legionellakontroll oldal célja a Legionella baktérium és a legionellózis bemutatása. A honlap megismerteti az olvasót a kockázati közegekkel és a kockázatcsökkentés esetleges lehetőségeivel. Az oldalon található információk segítséget nyújthatnak az üzemeltetőknek, a munkáltatóknak és minden érdeklődőnek megismerni a Legionella baktérium által okozott humán egészségkockázat fontosságát. A honlap részletesen bemutatja továbbá a kockázatot jelentő vizes közegeket. A blogban pedig a legionellával és a legionellózissal kapcsolatos legfrissebb hírekről és eseményekről olvashatnak az érdeklődők. A cikkekben leírtak egyes esetekben a szerzők magánvéleményét is tükrözik, ezért az üzemeltető fenntartja a szólás szabadságára vonatkozó jogot.

Felhasználási feltételek:
Az olvasó a honlap látogatásával, olvasásával automatikusan elfogadja az Impresszumban olvasható összes feltételt, még abban az esetben is, ha az Olvasó nem regisztrált felhasználója a rendszernek. A honlapon megjelenő tartalmak részleges vagy teljes felhasználására csak a szerzői jogok tiszteletben tartásával és minimum forrás-megjelelöléssel van lehetőség.

Jogi nyilatkozat:
Az oldalon található tartalom a Noledesign Kft. és/vagy a szerzők szellemi tulajdona (kivételt képez ez alól a forrásmegjelöléssel ellátott tartalom), ezért fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és/vagy terjesztésével kapcsolatos jogot. A jogok akkor is élnek, ha már nem frissül a honlap.

Az oldal tartalma:
Megosztható (másolható és terjeszthető bármilyen módon vagy formában) és/vagy átdolgozható (származékos művek létrehozhatók, átalakítható a tartalom és új művekbe beépíthető) – mindkettő a következő feltételekkel: Forrásként fel kell tüntetni az átvett tartalomhoz kapcsolódó legfontosabb információkat, amellyel az maradéktalanul azonosítható (cikk/bejegyzés címe, szerző neve, cikk/bejegyzés URL-je). Az innen átvett anyagok nem adhatók el!

A honlapon megjelenő a Noledesign Kft. által készített képek mindegyike a Noledesign Kft. tulajdona, azok engedély nélküli felhasználásához, belinkeléséhez a Noledesign Kft. nem járul hozzá! Ha olyan képet, vagy tartalmat talál a kedves olvasó a honlapon, amit az Olvasó véleménye szerint jogosulatlanul használ a honlap, kérem haladéktalanul jelezze a Noledesign Kft. felé. Jogos észrevétel esetén a vitatott tartalom eltávolítása haladéktalanul megtörténik.

Felelősség:
A honlapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, valódiságáért, esetleges módosulásáért nem vállal sem az adott bejegyzés szerzője, sem a Noledesign kftfelelősséget.

Linkek, URL-ek:
Az oldal számos hivatkozást tartalmaz, amelyek célpontja az idő múlásával megváltozhat. Az hivatkozások naprakészen tartására nincs maradéktalanul mód. Amennyiben törött linket talál, kérljük jelezze és igyekszünk javítani. A már nem létező tartalomra mutató linkek miatt keletkező problémákért nem áll módjában a Noledesign Kft-nek felelősséget vállalni!

Felhasználási és adatkezelési tájékoztató:
Itt elérhető a felhasználási és adatkezelési tájékoztató.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@noledesign.hu vagy az info@legionellakontroll.hu e-mail címen.

A weboldalunk böngészésével elfogadja Noledesign Korlátolt Felelősségű Társaság felhasználási és adatkezelési elveit.

Szolgáltató elérhetőségei, vevőszolgálat

A szolgáltató cégadatai:
A szolgáltató cég neve: Noledesign Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A cég székhelye, levelezési címe: 2161 Csomád, Napsugár utca 33.
A szolgáltató képviselőjének neve: Szabó Gergely, ügyvezető igazgató
Cégjegyzék szám: 13-09-127561
Adószám: 14701395-2-13
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Szerződés nyelve: magyar
Elektronikus elérhetőség: info@noledesign.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 639 4799
A szolgáltató bankszámla száma: A weboldal működésével felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!
A szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetősége:
Telefon: : +36 70 639 4799 (hétfőtől-péntekig 09:00-17:00)
E-mail: info@noledesign.hu

A tárhely-szolgáltató cégadatai:
Név: itSmart Kft.
Levelezési cím: 2120 Dunakeszi Wass Albert utca 2. I. em 9.
Email cím: info@itsmart.hu

(FRISSÍTVE: 2016. 08. 22.)

COPYRIGHT © 2016 – Noledesign Kft. | ALL RIGHTS RESERVED I MINDEN JOG FENNTARTVA I Noledesign Korlátolt Felelősségű Társaság