Impresszum

A Legionellakontroll oldal célja a Legionella baktérium és a legionellózis bemutatása. A honlap megismerteti az olvasót a kockázati közegekkel és a kockázatcsökkentés esetleges lehetőségeivel. Az oldalon található információk segítséget nyújthatnak az üzemeltetőknek, a munkáltatóknak és minden érdeklődőnek megismerni a Legionella baktérium által okozott humán egészségkockázat fontosságát. A honlap részletesen bemutatja továbbá a kockázatot jelentő vizes közegeket. A blogban pedig a legionellával és a legionellózissal kapcsolatos legfrissebb hírekről és eseményekről olvashatnak az érdeklődők. A cikkekben leírtak egyes esetekben a szerzők magánvéleményét is tükrözik, ezért az üzemeltető fenntartja a szólás szabadságára vonatkozó jogot.

Felhasználási feltételek:
Az olvasó a honlap látogatásával, olvasásával automatikusan elfogadja az Impresszumban olvasható összes feltételt, még abban az esetben is, ha az Olvasó nem regisztrált felhasználója a rendszernek. A honlapon megjelenő tartalmak részleges vagy teljes felhasználására csak a szerzői jogok tiszteletben tartásával és minimum forrás-megjelelöléssel van lehetőség.

Jogi nyilatkozat:
Az oldalon található tartalom a Noledesign Kft. és/vagy a szerzők szellemi tulajdona (kivételt képez ez alól a forrásmegjelöléssel ellátott tartalom), ezért fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és/vagy terjesztésével kapcsolatos jogot. A jogok akkor is élnek, ha már nem frissül a honlap.

Az oldal tartalma:
Megosztható (másolható és terjeszthető bármilyen módon vagy formában) és/vagy átdolgozható (származékos művek létrehozhatók, átalakítható a tartalom és új művekbe beépíthető) – mindkettő a következő feltételekkel: Forrásként fel kell tüntetni az átvett tartalomhoz kapcsolódó legfontosabb információkat, amellyel az maradéktalanul azonosítható (cikk/bejegyzés címe, szerző neve, cikk/bejegyzés URL-je). Az innen átvett anyagok nem adhatók el!

A honlapon megjelenő a Noledesign Kft. által készített képek mindegyike a Noledesign Kft. tulajdona, azok engedély nélküli felhasználásához, belinkeléséhez a Noledesign Kft. nem járul hozzá! Ha olyan képet, vagy tartalmat talál a kedves olvasó a honlapon, amit az Olvasó véleménye szerint jogosulatlanul használ a honlap, kérem haladéktalanul jelezze a Noledesign Kft. felé. Jogos észrevétel esetén a vitatott tartalom eltávolítása haladéktalanul megtörténik.

Felelősség:
A honlapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, valódiságáért, esetleges módosulásáért nem vállal sem az adott bejegyzés szerzője, sem a Noledesign kftfelelősséget.

Linkek, URL-ek:
Az oldal számos hivatkozást tartalmaz, amelyek célpontja az idő múlásával megváltozhat. Az hivatkozások naprakészen tartására nincs maradéktalanul mód. Amennyiben törött linket talál, kérljük jelezze és igyekszünk javítani. A már nem létező tartalomra mutató linkek miatt keletkező problémákért nem áll módjában a Noledesign Kft-nek felelősséget vállalni!

Felhasználási és adatkezelési tájékoztató:
Itt elérhető a felhasználási és adatkezelési tájékoztató.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@noledesign.hu vagy az info@legionellakontroll.hu e-mail címen.

A weboldalunk böngészésével elfogadja Noledesign Korlátolt Felelősségű Társaság felhasználási és adatkezelési elveit.

Szolgáltató elérhetőségei, vevőszolgálat

A szolgáltató cégadatai:
A szolgáltató cég neve: Noledesign Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A cég székhelye, levelezési címe: 2161 Csomád, Napsugár utca 33.
A szolgáltató képviselőjének neve: Szabó Gergely, ügyvezető igazgató
Cégjegyzék szám: 13-09-127561
Adószám: 14701395-2-13
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Szerződés nyelve: magyar
Elektronikus elérhetőség: info@noledesign.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 639 4799
A szolgáltató bankszámla száma: A weboldal működésével felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!
A szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetősége:
Telefon: : +36 70 639 4799 (hétfőtől-péntekig 09:00-17:00)
E-mail: info@noledesign.hu

A tárhely-szolgáltató cégadatai:
Név: itSmart Kft.
Levelezési cím: 2120 Dunakeszi Wass Albert utca 2. I. em 9.
Email cím: info@itsmart.hu

(FRISSÍTVE: 2016. 08. 22.)

COPYRIGHT © 2016 – Noledesign Kft. | ALL RIGHTS RESERVED I MINDEN JOG FENNTARTVA I Noledesign Korlátolt Felelősségű Társaság

Dr. Barna Zsófia

Dr. Barna Zsófia

környezetegészségügyi szakember, Legionella szakértő,
a Prevalence of Legionella in premise plumbing in Hungary című cikk egyik szerzője.

Kötelező Legionella kockázatbecslés

2016-tól az EMMI 49 /2015 (XI. 6) rendelet alapján kötelezően kockázatbecslést kell készíttetnie, ha az Ön létesítménye Legionella fertőzési kockázatnak van kitéve.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!