Legionella oktatás

Az EMMI-rendelet által hivatkozott Módszertani levél előírja, hogy a felelős személynek (azaz Önnek) gondoskodnia kell arról, hogy a személyzet ismerje a helyes üzemeltetési gyakorlatot, valamint a saját szerepét a Legionella kockázat kezelésében. Különösen érvényes ez a műszaki és a takarításért felelős személyzetre.

A személyzet oktatásának ki kell terjednie a legionárius betegség megelőzésére szolgáló módszerekre, amelyről oktatási jegyzőkönyv készítendő.

Vállaljuk, hogy elvégezzük dolgozói helyszíni oktatását vagy kidolgozunk egy írásos anyagot, hogy az oktatást Önök is bármikor lebonyolíthassák. Nagy örömöt jelent számunkra, hogy oktatásaink lekötik a hallgatók figyelmét, így sikeresnek mondhatók. Az oktatás végén általában sok és releváns kérdést tesznek fel a résztvevők. 

Az a tapasztalatunk, hogy a Legionella kockázatcsökkentés csak ott lehet igazán hatékony, ahol a személyzet tisztában van a Legionella jelentette veszélyekkel. 

Kérje árajánlatunkat oktatásra vagy az Ön létesítményre szabott oktatási anyag elkészítésére.

Kötelező Legionella kockázatbecslés

2016-tól az EMMI 49 /2015 (XI. 6) rendelet alapján kötelezően kockázatbecslést kell készíttetnie, ha az Ön létesítménye Legionella fertőzési kockázatnak van kitéve.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Köszönjük a megkeresést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és megbeszéljük a további lépéseket...