Szeretné a saját szemével látni, mi van a vízben?

kutatók éjszakája 2016 vízlaborIdén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá 2016. SZEPTEMBER 30-án! 

Az idei évben először 16 és 22 óra között az Országos Közegészségügyi Központ Vízhigiénés osztályának (1097 Budapest, Nagyvárad tér 2. A. épület, Labor) laboratóriuma is megtekinthető a rendezvény keretein belül.

Az érdeklődők megnézhetik, hogyan zajlanak a vízvizsgálatok, bepillanthatnak a mobillaboratóriumba, megismerkedhetnek a vízben élő baktériumokkal és egyéb apró lényekkel. Sőt, ha valaki hoz magával a Kutatók Éjszakáján  egy palackkal a kerti kút vizéből, a saját szemével nézheti meg, mi van benne.

Az Országos Közegészségügyi Központ foglalkozik Magyarországon legrégebb óta Legionella baktérium környezeti kimutatásával; a laboratórium a Legionella környezeti kimutatásának hazai referencia laboratóriuma.

A programról többet a Kutatók Éjszakájának oldalán olvashat.

.

 

Amennyiben kiváncsi legfrissebb híreinkre, iratkozzon fel!:

Felhívjuk a figyelmét, hogy Ön az "Küldés" gomb megnyomásával feltétel nélkül elfogadja és Önre nézve kötelezőnek ismeri el az Felhasználási és Adatkezelési Szabályzatot és kifejezett és egyértelmű hozzájárulását adja a hírlevelek fogadásához.

Dr. Barna Zsófia

Dr. Barna Zsófia

környezetegészségügyi szakember, Legionella szakértő,
a Prevalence of Legionella in premise plumbing in Hungary című cikk egyik szerzője.

Kötelező Legionella kockázatbecslés

2016-tól az EMMI 49 /2015 (XI. 6) rendelet alapján kötelezően kockázatbecslést kell készíttetnie, ha az Ön létesítménye Legionella fertőzési kockázatnak van kitéve.

Legnépszerűbb:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Köszönjük a megkeresést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és megbeszéljük a további lépéseket...