Újra lesz Fiatal Higiénikusok Fóruma – Segítsen a szervezőknek!

A Magyar Higiénikusok Társaságának Ifjúsági Tagozatának elnökségi tagjaként egy kéréssel fordulnék a blog – elsősorban a higiéné területén tevékenykedő – olvasóihoz.

Nem kérdés, hogy minden szakmában az utánpótlás biztosítása, a fiatalok oktatása a régebb óta a területen dolgozók egyik legfőbb feladata. Nincs máshogy ez a higiéné területén sem.

A Magyar Higiénikusok Társaságának Ifjúsági Tagozata szeretné feleleveníteni hagyományait és – több, sikeres rendezvénnyel a háta mögött – az idei évben újra megrendezni a Fiatal Higiénikusok Fórumát, amely a higiéné szakterületén dolgozó fiatal szakemberek tudományos összejövetele. A fórum kiváló teret biztosít, hogy a fiatal kollegák kitekintést nyerjenek saját szűk szakterületről, bővítsék ismereteiket és ismeretségi körüket.

A tervek szerint a Fórumon az ország különböző területéről érkező résztvevők legfrissebb tudományos eredményeiket mutatják be, illetve lehetőségünk lesz a higiéné aktuális kérdéseit is megvitatni. A Fórum a tervek szerint plenáris előadásokból, a résztevő fiatal kollégák rövid előadásaiból és eset-ismereteseiből áll majd össze.

A korábbi Fórumokon 80-100 tag vett részt, így a szervezők bíznak benne, hogy idén is legalább ennyi főre számíthatnak. A szervezők készítettek egy kérdőívet, amely a fiatal szakemberek részvételi szándékára, illetve lehetőségeire kérdez rá.

Kérném tisztelettel, segítsék munkájukat, munkánkat! Ha Ön nem is venne részt a rendezvényen, kérnénk, a kérdőívet akkor is juttassa el fiatal kollégái részére. Az pedig külön öröm számunkra, ha esetleges résztvevőként érdeklődik az esemény iránt.

A kérdőív kitöltési határideje 2020. február 14.

Az ürlap itt érhető el. 

Minden szervező nevében hálásan köszönöm!

Kiemelt kép: 정훈 김 képe a Pixabay-en.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Így azonnal értesülhet a legfontosabb hírekről.